Днес ще ви издадем рецептата за един изключително лесен, бърз,

...
Днес ще ви издадем рецептата за един изключително лесен, бърз,
Коментари Харесай

Бърз и евтин сладкиш, който е перфектен за зимните дни

Днес ще ви издадем рецептата за един извънредно елементарен, бърз, на ниска цена и доста апетитен сладкиш, който си коства да приготвите в студените зимни дни.

Тази вкусотия е подобаваща за хората, които не са последователи на комплицираните и завъртени предписания. Приготвянето му ще ви отнеме броени минути, както и самото похапване.

С него можете да превърнете утринното си кафе в най-обичания обред. Гостите ви ще останат удовлетворени, в случай че за десерт им поднесете парче домакински сладкиш, съчетаващ разнообразни усети и аромати.
Как се подготвя този превъзходен сладкиш? Необходими артикули:
• 1 чаша сладко или конфитюр;

• 1 яйце;

• 1 чаша прясно мляко;

• 2,5 чаши брашно;
Супер празничен коледен сладкиш
Продукти за блата: 4 яйца 1 ч.ч. /240 мл./ захар 1 ч.ч. олио 2 ч.ч. галета 2 ч.ч. нарязани орехи 1 пакетче канела 1 бакпулвер К...

• 1 чаена лъжичка сода (угасена в 1 с.л. оцет).
Начин на подготвяне:
Содата авансово се гаси в оцета и по-късно всички съставки се смесват в купа. Бъркате, до момента в който не се получи тесто, чиято консистенция е малко по-гъста от тази на палачинки.

Предварително покрийте тавичка за печене или форма за кекс и сложете да се пече в загрята на 180 градуса фурна.

Когато сладкишът хване златист тен, време е да го изваждате от фурната. Оставете го да си почине за 15 минути и по-късно разрежете на части. Вкусен и топящ се в устата, той ще накара всички вкъщи да ви благодарят.

Да ви е сладко!

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР