Днес ще станат ясни първите два тима на полуфиналите в

...
Днес ще станат ясни първите два тима на полуфиналите в
Коментари Харесай

На три крачки от мечтата: Гледайте "Интер" - "Байер" Леверкузен по bTV Action

Днес ще станат ясни първите два отбора на полуфиналите в тазгодишното издание на Лига Европа. От 21:45 година в Дюселдорф тимовете на " Интер " и " Байер " Леверкузен ще дадат всичко от себе си, с цел да продължат пътя си към трофея във втория по мощ европейски клубен шампионат. Срещата ще бъде излъчена онлайн по bTV Action и на VOYO.BG.

Междувременно " Манчестър Юнайтед " излиза против ФК " Копенхаген " в Кьолн.

Снимка: Reuters

" Червените дяволи " и " нерадзурите ", дружно със " Севиля ", са считани за любимци за трофея, само че противниците им са потвърдили, че са способни на изненади.

При Петер Бос " Бауер " Леверкузен играе атрактивен футбол с бързи контраатаки, а най-ценното оръжие на " аспирините " - Кай Хаверц, към този момент няколко пъти потвърди, че може да вкара гол от съвсем всякаква позиция. Очаква се 21-годишният немец скоро да завърши прехвърлянето си в " Челси ", само че сигурно ще се постарае да се раздели с клуба по най-хубавия метод, а за какво не и с трофей.

Снимка: Reuters

" Интер " стигна до четвъртфиналите след победа с 2:0 против " Хетафе " на " Джузепе Меаца " предходната седмица, до момента в който " Байер " не е имал формален мач повече от месец. За последно " аспирините " играха на край за Купата на Германия против " Байерн " Мюнхен на 4 юли.

Победителят от този конфликт ще се изправи на полуфинал против по-добрия от двойката " Шахтьор " Донецк - " Базел ". Срещата сред украинците и швейцарците е на следващия ден, още веднъж от 21:45 ч. и ще бъде излъчена по bTV Action и на VOYO.BG.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР