Днес ще се задържи предимно облачно. Преди обяд слаби валежи

...
Днес ще се задържи предимно облачно. Преди обяд слаби валежи
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 4° и 9°

Днес ще се задържи най-вече облачно. Преди обяд слаби превалявания от дъжд ще има тук-там, основно в Източна България. В североизточните региони дъждът ще се примесва със сняг и там до обяд ще останат изискванията за поледици. Над Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще духа слаб, в източните региони - до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София към 5°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините ще е най-вече облачно, високите елементи ще са в облачния пласт – с мъгла. Преди обяд на обособени места към момента ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби валежи от дъжд. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 56 мин. и залязва в 17 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 18 мин. Луната в София залязва в 11 ч. и 18 мин. и изгрява в 23 ч. и 40 мин. Фаза на луната: два дни преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР