Днес ще се проведе пресконференция по повод началото на проекта

...
Днес ще се проведе пресконференция по повод началото на проекта
Коментари Харесай

В Пловдив ще гостуват утвърдени съвременни режисьори

Днес ще се организира конференция във връзка началото на плана "КиноПловдив ", част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата. По мотив представянето в Пловдив ще гостуват одобрени модерни български кино режисьори, които в границите на плана ще проведат майсторски класове на разнообразни тематики от света на киното и ще снимат 7 късометражни кино лентата, въодушевени от и отдадени на Пловдив, обединени в един пълнометражен филм-визитка на града.
В конференцията ще вземат присъединяване уредниците - продуцентска къща Screening Emotions, продуценти на филмите " Слава ", " Урок ", " Три дни в Сараево " и други, както и мотори на платформата за кино www.filmsociety.bg; някои от режисьорите в плана, измежду които: Петър Вълчанов и Кристина Грозева, Николай Тодоров, Павел Веснаков, Ралица Петрова, Димитър Кутманов, Любомир Младенов, Христо Симеонов, сътрудници и другари. 
На срещата ще чуете:
• Какви са тематиките на майсторските класове през 2018 и за кого са предопределени
• Кои са филмите, които ще се прожектират през 2018, показани от техните създатели
• На какви тематики са концепциите на режисьорите и сюжетите на филмите им в Пловдив, къде ще търсят въдховение и по какъв начин ще снимат своите творби
• Как пловдивчани имогат да се включат в основаването на късометражните филми
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР