Днес ще се проведе официалното възобновяване на Граничен полицейски участък

...
Днес ще се проведе официалното възобновяване на Граничен полицейски участък
Коментари Харесай

Никола Димитров, „Възраждане“: Две години се борих да възобновим ГПУ Болярово, важен е за границата

Днес ще се организира формалното обновяване на Граничен полицейски сектор (ГПУ) Болярово, което бе закрито от кабинета Петков пред 2022 година

„ През миналите 2 години аз не съм спирал да се боря за неговото възобновяване. Беше голяма неточност да бъде затворен. “, разяснява националният представител Никола Димитров пред жители.

Винаги, когато министър на вътрешните работи е участвал на чуване, един от постоянните въпроси на „ Възраждане “ постоянно е бил " по кое време ГПУ Болярово ще действа още веднъж ".

„ Този въпрос бе поставян неведнъж от мен към всеки един министър, който е заемал тази служба през тези 2 години. В качеството си на депутат съм провел голям брой срещи с тях, по отношение на значимостта на ГПУ-то за опазването на българската граница. Днес дано всички бъдем удовлетворени от този триумф, само че и да не забравяме, че има още доста работа за извършване. Трябва да се обърне съществено внимание на изискванията, в които работят граничарите, тяхното облекло, на техническото съоръжение, неналичието на камери, неприятната инфраструктура и така нататък Искам да се обърна към всички граничари и да ги поздравя за неуморния труд, който поставят, с цел да пазят граница ни. “, добави Никола Димитров от " Възраждане ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР