Днес ще се изиграят цели 11 квалификации за световното първенство

...
Днес ще се изиграят цели 11 квалификации за световното първенство
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Всички резултати от днешните евроквалификации

Днес ще се изиграят цели 11 квалификации за международното състезание по футбол в Катар. Всички срещи в Зона Европа са довечера с начален час 21:45.

В Група Е Чехия приема Уелс в един от най-интересните конфликти. Двата отбора водят яростна борба за второто място в групата. Лидер надалеч напред пред останалите е отборът на Белгия с актив от 16 точки.

Втори и трети са точно отборите на Чехия и Уелс, а спечелилият от мача ще вземе сериозен превес в битката за втората позиция. В момента двата състава имат еднакъв брой точки – по 7.

В другия мач от групата се срещат отборите на Естония и Беларус, като гостите теоретично също имат късмет за второто място.

В Група G предстоят три мача. Лидерът Нидерландия гостува на Литва, а преследвачът Норвегия е с аудиенция в Турция. В третия конфликт Гибралтар е хазаин на Черна гора.

Не по-малко завладяващи са и мачовете в Група Н, където Хърватия и Русия са водачи с по 13 точки. Хърватия гостува на Кипър, до момента в който в това време Русия е хазаин на Словакия. Последният Малта приема Словения.

В Група J водачът Германия е хазаин на Румъния, а Исландия приема втория Армения. Лихтенщайн пък ще търси първа победа в квалификационната акция в мача си против Северна Македония.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР