Днес ще се изиграят още осем мача от груповата фаза

...
Днес ще се изиграят още осем мача от груповата фаза
Коментари Харесай

Нова порция вълнуващи сблъсъци в Шампионска лига

Днес ще се изиграят още осем мача от груповата фаза на Шампионска лига. Барселона е хазаин на Интер в група С и в случай че желае да се класира за елиминациите би трябвало безусловно да се реваншира за провалянето с 0:1 предходната сряда.

" Нерадзурите " имат общо пет визити на " Камп Ноу ", като и петте са приключили със загуба за италианския отбор. През 2019-а година е последната им борба в Испания. Тя е още веднъж от груповата фаза на ШЛ и е приключила при резултат 2:1. Тогава Барселона се класира преди всичко в групата, а Интер остава трети. Сега след три кръга каталунците са на третото място, а италианците втори. Разликата посред им е три точки.

В последния ден на миналия уикенд Ливърпул претърпя следващото си отчаяние във Висшата лига. Възпитаниците на Юрген Клоп позволиха загуба в гостуването си на Арсенал, която ги остави в долната половина на класирането. След осем изиграни мача „ мърсисайдци “ заемат единадесетата позиция с актив от 10 пункта. Арсенал е краткотрайният водач, като преднината на „ топчиите “ пред Ливърпул е четиринадесет точки.

Днес „ алените ” ще изиграят четвъртия си дуел в Шампионска лига. Седмица по-късно те още веднъж се изправят против Рейнджърс. Първият конфликт посред им приключи с победа за Ливърпул с 2:0. Трент-Александър Арналд и Мохамед Салах бяха създатели на попаденията на „ Анфийлд “. След три изиграни кръга британският отбор е втори в подреждането с три точки зад Наполи и с три пред Аякс, а Рейнджърс е финален с нито един пункт и нито един маркиран гол.

В различен забавен конфликт от днешната стратегия, Наполи ще срещне Аякс. Преди седмица италианският клуб завоюва борбата им в Амстердам, която приключи с безапелационна победа 6:1. Аякс поведе в резултата, само че до края на мача неаполитанците бяха безкомпромисни.

Ето и всички срещи:

Група А

19.45, Наполи - Аякс

22.00, Рейнджърс - Ливърпул

Група В

19.45, Атлетико М - Брюж

22.00, Байер Леверкузен - Порто

Група С

22.00 Виктория Пилзен - Байерн

22.00 Барселона - Интер

Група D

22.00 Тотнъм - Айнтрахт

22.00 Спортинг Лисабон - Марсилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР