Днес ще изиграе четвъртата си контрола като част от лятната

...
Днес ще изиграе четвъртата си контрола като част от лятната
Коментари Харесай

Подготовката на Левски продължава със столично дерби

Днес ще изиграе четвъртата си контрола като част от лятната подготовка. " Сините " ще одобряват от 18:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

В предните мачове столичани, а по-късно и.
Именно след последната инспекция обаче наставникът на Левски Станимир Стоилов не остана удовлетворен от играта в отбрана и насочи последно предизвестие към част от футболистите.
 Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал Мъри разпиля играчите: Част от тях са с последно предизвестие, този цирк съм го гледал
За днешната контрола Мъри няма да може да разчита само на получилия контузия против северномакедонците. Опитният атакуващ халф ще отсъства сред две и три седмици, откакто получи контузия в дясното бедро.
 Левски разгласи каква е контузията на Попов и какъв брой време ще е навън от игра Левски разгласи каква е контузията на Попов и какъв брой време ще е навън от игра
Всички други играчи са разполагаем на треньорския щаб и ще могат да вземт присъединяване против " железничарите ". Тимът, воден от Станислав Генчев, записа по една победа и загуба, надлежно против Литекс (4:2) и ЦСКА 1948 (0:3).

Преди началото на новия сезон " сините " ще се изправят в още една контрола. На 5 юли (вторник), ще показа отбора си против Етър на " Герена ".
В първия кръг от шампионата столичани гостуват на ЦСКА 1948 в Бистрица на 9 юли от 21:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР