Днес ще има значителна, средна и висока облачност. Ще духа

...
Днес ще има значителна, средна и висока облачност. Ще духа
Коментари Харесай

Облачна, но топла ще бъде неделята

Днес ще има забележителна, междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър: в западната половина от страната от север-северозапад, а в източната от юг-югоизток. Остава топло за втората половина на май: минималните температури ще са сред 13 и 18 градуса, оптималните - сред 28 и 33 градуса, по-ниски ще са по Черноморието, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието също ще има забележителна междинна и висока облачност. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър.
Максимални температури на въздуха ще са 15-18 градуса. Температурата на морската е 14-16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще има забележителна междинна и висока облачност. На обособени места, основно в Западна Стара планина ще преръми. Ще духа сдържан, по високите елементи мощен вятър от запад-югозапад.
Максималната температура на височина 1200 метра - към 26 градуса, на 2000 метра - към 18 градуса.
В понеделник и вторник в по-голямата част от страната, като се изключи Черноморието, температурите ще бъдат към момента по-високи от нормалните, макар че ще се намаляват.
Повишава се вероятността за валежи, само че към момента ще са на обособени места, основно в планинските региони в Западна България, несъществени по количество.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР