Днес ще има променлива, често значителна облачност. Ще има валежи

...
Днес ще има променлива, често значителна облачност. Ще има валежи
Коментари Харесай

Още един хладен летен ден с дъжд и гръмотевици

Днес ще има променлива, постоянно забележителна облачност. Ще има превалявания от дъжд, по-значителни в планинските региони, на обособени места основно в Източна България ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Ще е хладно с оптимални температури сред 16° и 21°, в София - към 16°, написа Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна и на доста места ще има превалявания от дъжд, над 1700 метра от сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад и с него ще нахлува нова порция леден въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще има превалявания от дъжд, на обособени места ще прегърми. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури: 20°-21°. Температурата на морската вода по северното крайбрежие ще е 14°-16°, а по по-южното към 23°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде към 2 бала.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР