Днес ще е предимно слънчево. Ще остане топло за периода.

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще остане топло за периода.
Коментари Харесай

Прогноза за времето за следващите три дни

Днес ще е най-вече слънчево. Ще остане топло за интервала. В утринните часове тук-там в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, които в обособени региони ще се задържат до обяд. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, а оптималните - сред 12 и 17 градуса. В София минималната температура ще е към 2, а оптималната - към 13 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Черно море

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Планините

В планините ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 метра към 8 градуса.

Вторник

  

Във вторник времето ще се задържи най-вече слънчево и относително топло. Сутринта тук-там в низините видимостта ще е понижена. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и за малко ще се усили до сдържан. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - сред 11 и 16 градуса.

Сряда

В сряда по-значителна облачност ще има над Северна и Източна България, само че ще остане съвсем без превалявания. Дневните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР