Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Времето остава топло и в четвъртък

Днес ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. Вятърът в по-голямата част от страната краткотрайно ще се ориентира от изток и ще е слаб. Ще се задържи топло за интервала, само че дневните температури ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 19°С и 24°С, в София - към 20°С.
Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са 17°С-20°С. Температурата на морската вода е към 17°С. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Над планините облачността ще е променлива. Само на изолирани места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°С, на 2000 метра - към 10°С.
В петък над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. На места в източната половина и в Горнотракийската равнина преди обяд ще бъде мъгливо, а по-късно денем от северозапад ще се появи висока облачност. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде най-вече слаб. Температурите към момента ще са по-високи от нормалните за интервала.
През нощта против събота от северозапад облачността бързо ще се усили и вплътни, и в събота ще доминира облачно време. Вероятността за превалявания е дребна. Вятърът ще е от изток-югоизток, ще се усилва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР