Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на

...
Днес ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на
Коментари Харесай

Чакат ни три седмици циганско лято

Днес ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в Северна България. Ще духа слаб, в североизточните региони - сдържан вятър от юг-югозапад и с него ще се затопли.

Очакват се минимални температури - сред 1° и 6°, оптимални - сред 19° и 24°. В София в съботния ден температурите ще доближат до към 21°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има по северното крайбрежие. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 16° и 20°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините също ще е най-вече слънчево. Ще има раздрана висока облачност, по-значителна над Стара планина. Ще духа слаб запад-югозападен, по най-високите елементи - сдържан северозападен вятър. Ще се затопли и оптималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра 12°.

През идващите дни времето ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Вероятността за превалявания е дребна. Ще е относително топло за втората половина от октомври, минималните температури ще са сред 6° и 11°, а оптималните - на всички места ще са над 20°.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР