Днес ще е предимно слънчево с висока облачност. След обяд

...
Днес ще е предимно слънчево с висока облачност. След обяд
Коментари Харесай

Слънце и температури до 32 градуса през новата седмица

Днес ще е най-вече слънчево с висока облачност. След обяд над западните региони ще се образуват купести облаци и на обособени места, основно в планините, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, по-ниски - по Черноморието, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 21 и 24 градуса. Температурата на морската вода е 16-17 градуса. Вълнението на морето ще е до 2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево, с по-съществени нараствания на облачността над масивите в Западна България и на обособени места там след обяд кратковременно ще превали. Вятърът ще е до сдържан от юг и с него температурите още ще се повишат; оптималната на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса. Във вторник и сряда към и след обяд над Западна България ще се развие по-значителна купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици. В часовете преди обяд, както и в Източна България ще бъде слънчево.

Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще са сред 27 и 32 градуса, по-ниски - през първия ден по Черноморието, където югоизточният вятър ще се усили.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР