Днес ще е предимно облачно. Главно в Южна България ще

...
Днес ще е предимно облачно. Главно в Южна България ще
Коментари Харесай

Днес предимно облачно с максимални температури между 9° и 14°

Днес ще е най-вече облачно. Главно в Южна България ще има превалявания от дъжд, които до вечерта на множеството места ще спрат. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток и с него ще продължи да нахлува леден въздух. До обяд в Дунавската низина ще е съвсем безшумно и там ще е мъгливо. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София – към 10°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е облачно. Ще има превалявания от дъжд, по-значителни в Родопите и Странджа. На височина над 1300-1400 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. На доста места ще има превалявания от дъжд, по-значителни до обяд основно по южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 15 мин. и залязва в 17 ч. и 06 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 51 мин. Луната в София залязва в 11 ч. и 14 мин. и изгрява в 19 ч. и 45 мин. Фаза на луната: четири дни преди последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР