Днес ще бъде слънчево. В следобедните часове над източната половина

...
Днес ще бъде слънчево. В следобедните часове над източната половина
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 30° и 35°

Днес ще бъде слънчево. В следобедните часове над източната половина от страната и планинските региони ще се развива купеста облачност, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 30° и 35°, в София – към 29°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра – към 15°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 51 мин. и залязва в 21 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 16 мин. и залязва 14 ч. и 14 мин. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР