Днес ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на

...
Днес ще бъде слънчево, след обяд с временни увеличения на
Коментари Харесай

Жълт код за опасни температури днес


Днес ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността над Източна България. Ще духа слаб до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи да се покачва, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността към и след обяд, само че без превалявания. Ще духа сдържан север-североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е към 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините времето ще е най-вече слънчево. След обяд над масивите от Централна и Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.

През първите дни от идната седмица ще се откри слънчево време. Бързо ще се затопли и във вторник оптималните температури ще бъдат най-вече сред 33 и 38 градуса, по-ниски, до към 30 градуса ще остават по Черноморието, където ще духа бриз.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР