Днес ще бъде слънчево. След обяд над източните и планинските

...
Днес ще бъде слънчево. След обяд над източните и планинските
Коментари Харесай

Слънчева неделя, с температури до 30 градуса

Днес ще бъде слънчево. След обяд над източните и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 27°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от Югозападна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 13°.

В понеделник над по-голямата част от страната ще се задържи най-вече слънчево, с оптимални температури сред 27° и 32°. Вятърът ще се ориентира отюгоизток, ще е слаб. След обяд от запад ще стартира нарастване на облачността, а през нощта против вторник ще завали. Във вторник на доста места ще има превалявания, краткотрайно интензивни и обилни по количество, тук-там съпроводени с гръмотевици. Вятърът краткотрайно ще се смени със северозападен. Температурите ще стартират да се намаляват.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР