Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие

...
Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие
Коментари Харесай

Днес ще е предимно слънчево, температурите стигат до 28°

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в източните региони ще превали временен дъжд. Ще духа слаб и сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина краткотрайно до мощен вятър от северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 23° и 28°, в София - към 22°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно в следобедните часове, само че единствено на обособени места е допустимо да превали. Ще духа сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще са 25-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че след обяд ще отслабне до 1-2 бала, късно вечерта и по южното крайбрежие.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност. Само на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР