Днес ще бъде предимно слънчево, а привечер и вятърът ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево, а привечер и вятърът ще
Коментари Харесай

Времето: Затопля се още

Днес ще бъде най-вече слънчево, а по здрач и вятърът ще отслабне. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще са сред 8 и 13 градуса, в София – 9.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6, на 2000 метра - към минус 1 градус.

По Черноморието също ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, който по здрач ще отслабва. Максималните температури ще са 10-12 градуса. 

Продължителността на деня е 9 часа и 10 минути.

Атмосферното налягане ще остане по-високо от междинното за декември. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

В петък времето ще бъде най-вече слънчево. Сутринта в доста региони ще е безшумно и на обособени места в котловините и низините ще има условия за мъгла. През деня вятърът ще стартира да се ориентира от югозапад. Затоплянето ще продължи.

В събота южният вятър ще се усили, облачността ще се усили, изначало висока и междинна, до вечерта ще се вплътни и през нощта против неделя от запад ще стартират превалявания от дъжд.

В неделя ще бъде облачно, с превалявания. С увеличаване напразно от северозапад ще нахлува леден въздух и на доста места в Северна и Западна България дъждът ще премине в сняг. Новата седмица ще стартира с много динамично време.

В понеделник преваляванията бързо ще спрат, а облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. Вятърът още веднъж ще се обърне от югозапад, във вторник и сряда ще се усили и в Източна България още веднъж са вероятни температури към 15 градуса. На места ще превали, в равнинната част от страната от дъжд, в планините - от сняг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР