Днес се възобновява движението за автомобили по Кримския мост и

...
Днес се възобновява движението за автомобили по Кримския мост и
Коментари Харесай

Руски водолази оценяват щетите след мощната експлозия на Кримския мост

Днес се възобновява придвижването за коли по Кримския мост и в двете ленти, откакто по-рано беше възобновена и жп връзката. Руски водолази ще оценят вредите след вчерашната мощна детонация, при която починаха трима души и бяха разрушени две от платната за придвижване.

Часове след мощната детонация, при която съществено пострада Кримският мост, съветското министерство на превоза популяризира фрагменти с първия преминаващ трен след случая. Късно нощес от ситуационния център в съветския град Таман, който се свързва с Кримския полуостров посредством оборудването, съветският вицепремиер Марат Хуснулин подреди неотложно да стартира демонтажът на срутилия се сектор.

" Движението беше възобновено в едното платно и задачата е през нощта да бъде квалифицирано отварянето на придвижването и в двете платна ", съобщи Марат Хуснулин, вицепремиер на Русия.
Фериботната връзка сред Краснодар и Крим ще бъде краткотрайно безвъзмездна, оповестиха съветските управляващи. Вчера се изви километрична опашка от коли, искащи да изоставен Кримския полуостров с ферибот.

В постоянното си послание украинският президент Володимир Зеленски не загатна съответно детонацията на моста, който е знак на анексията на Крим от Москва и е основен път за доставки за съветските сили, сражаващи се в Южна Украйна. Но съобщи:

" Днес беше добър и най-вече безоблачен ден в нашата страна. Над по-голямата част от територията беше 20 градуса по Целзий и слънчево. За страдание над Крим беше облачно, само че въпреки всичко топло. Но каквито и облаци да има, украинците знаят какво да вършат и знаят, че бъдещето е слънчево. Това е бъдеще без окупатори на цялата ни територия и по-специално в Крим ", добави президентът на Украйна Володимир Зеленски, цитира Българска национална телевизия.

Пред кметството в Киев, където беше сложена голяма марка, на която е нарисуван горящият Кримски мост, хората се снимат за спомен. В обществените мрежи се появиха карикатури, въодушевени от детонацията.
ТЕМА преди 21 часа 1683 преди 21 часа 3159 преди 22 часа 3668
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР