Днес се провежда поредно заседание по делото срещу Орлин Владимиров

...
Днес се провежда поредно заседание по делото срещу Орлин Владимиров
Коментари Харесай

Удушената от съпруга си Евгения имала извънбрачна връзка, съдът разпита любовника й

Днес се организира следващо съвещание по делото против Орлин Владимиров за убийството на брачната половинка му Евгения, която беше открита в куфар. Подсъдим по случая е и бащата на мъжа. Близки и другари на убитата още веднъж се събраха пред Съдебната палата в София, с цел да изискат пожизнен затвор за Владимиров, предава Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Делото продължи с разпит на очевидци, откакто на предходното съвещание бяха разпитани родителите на жертвата. Николай, братът на Евгения, показа пред съда, че те са били доста близки. Той дефинира Орлин Владимиров като човек, който не показва никакви страсти.

По думите му от 2020 година връзките сред двойката почнали да се утежняват, като постоянно се карали за дребни неща. Николай описа още, че Орлин е бил по пижама и се е готвел да си ляга в нощта, когато е споделил на околните ѝ, че Евгения е изчезнала, до момента в който той е обикалял да я търси. След това също не е взел участие интензивно в търсенето ѝ. Николай сподели още, че е схванал от другарка на сестра му, че тя желала да се раздели с Орлин.

В предходното съвещание майката на Евгения - Капка Чорбанова съобщи, че съгласно нея и брачна половинка ѝ претекстът за закононарушението не е ревнивост, а веществен - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са желали да купят.

Съдът разпита и Габриел Димитров, който сподели, че е имал интимни връзки с Евгения. Запознали се лятото на 2021 година, първо били другари, а по-късно връзките им се задълбочили, като това траяло до нейното изгубване.

Димитров добави, че е видял Евгения в деня преди да изчезне. Срещали се на разнообразни места, като в единия случай другарка на Евгения ѝ звъннала да ѝ каже, че колата на един от подсъдимите е покрай мястото, където те се намират.

По думите му Евгения подозирала, че мъжът ѝ я следи в онлайн пространството. Тя също му е споделяла, че с мъжа ѝ имали голям брой кавги.

Тялото на Евгения Чорбанова беше намерено през 2021 година в куфар във водоем. Тя изчезна през октомври, а тялото ѝ беше открито през ноември. Мъжът на убитата употребил телефона ѝ и нейните профили в приложения за връзка. Той взел участие и в издирването на брачната половинка си.

Според проверяващите бащата Пламен Владимиров е съдействал на сина си да прикрие следите на закононарушението.

Обвинението показва, че закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и тя е осъзнавала какво се случва.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР