Днес се проведе заседание на Общинската конференция на БСП Русе.

...
Днес се проведе заседание на Общинската конференция на БСП Русе.
Коментари Харесай

Русенските социалисти настояват за смяна на националното ръководство

Днес се организира съвещание на Общинската конференция на Българска социалистическа партия Русе. На него бяха разисквани предложенията за претенденти за народни представители за 49-то Народно заседание на България. След извършено скрито гласоподаване бяха избрани тринадесет индивида, които да бъдат препоръчани в Областния съвет на организацията от името на русенските социалисти.

По време на съвещанието делегатите одобриха политическа декларация, в която показват противоречие с изключването на четиринадесетте членове на Българска социалистическа партия и с метода на водене и осъществяване на Конгреса на Партията на 11 февруари, също по този начин и декларират нужда от промяна на управлението.

Трета точка от дневния ред на форума беше приемане на оценка за работата на кмета на Община Русе Пенчо Милков от началото на мандата досега. Беше гласувана доста добра оценка и работата на господин Милков беше избрана като сполучлива в доста посоки като застраховане на общината със лична техника за дребни поправки, насърчаване на обществени услуги, благоустрояване на междублокови пространства и други. Проведе се спор, Пенчо Милков отговори на голям брой въпроси.

Двадесет и двама социалисти получиха своите електронни членски карти. Гост на Конференцията беше Крум Зарков член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР