Днес се проведе пресконференция на Възраждане“ в град Хасково. На

...
Днес се проведе пресконференция на Възраждане“ в град Хасково. На
Коментари Харесай

„Възраждане“ представи листата си в 29 МИР Хасково

Днес се организира конференция на „ Възраждане “ в град Хасково. На нея участваха доктор Костадин Костадинов,  ръководител на „ Възраждане “ и инж. Георги Георгиев – лидер на листата на „ Възраждане “ в 29 МИР Хасково.

Листата се състои от 16 претенденти за народни представители. Средната им възраст е 45 година Най-младият претендент е на 27, най-възрастният  на 60 година

Водач на листата е инж. Георги Георгиев. Той  е завършил  Химико-технологичен и металургичен университет, гр. София, компетентност „ Стъкло, керамика и свързващи субстанции “. Има  специализация по Технология на неорганичните субстанции от Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ – гр. Бургас.  Инж. Георгиев беше част от ПГ на „ Възраждане “ в 47-то Народно заседание.

На второ място е Венета Стоянова – студент. Изучава „ История “ в Пловдивски университет. Към сегашния миг работи в областта на търговията, Председател  е на структурата на „ Възраждане “ в гр. Димитровград. 

Трети е Ясен Колев – приключил е „ Европеистика “, развива се професионално в областта на маркетинга и продажбите. Председател е на структурата на „ Възраждане “  в Хасково.

Четвърти е Даниел Леков. Той е бизнесмен в сферата  на производството на строителни материали. Председател  е на структурата на  „ Възраждане “ в  гр. Харманли.

На пето място е Красимира Христова –  приключила е „ Педагогика “, работи като преподавател. Тя е секретар на структурата на  „ Възраждане “ в  гр. Хасково.

Шеста е Росица Христозова, по специалност е счетоводител.  Секретар е  на структурата на „ Възраждане “ в  гр, Харманли.

На седмо място е Даниел Иванов,  който е зам.-председател на структурата на  „ Възраждане “ в гр. Димитровград. 

Осмото място е за Атанас Кръстев – приключил е  „ Предприемачество “ и понастоящем е  зам. ръководител на  структурата на „ Възраждане “ в  Хасково.

Девета е Пепа Василева – приключила е компетентност „ Агроном растителна отбрана “, представител  е на „ Движение Българско Семейство “.

Десетият претендент е  Марин Филипов – приключил е компетентност „ Агроном растителна отбрана “, секретар  е на структурата на „ Възраждане–Димитровград ".

На единадесето място е Тихомир  Трендафилов. Управител е на Едноличен търговец “Трендафилов 78 “, занимава се с пчеларство, член е на управителния съвет на ловно-рибарско съдружие „ Сокол “ – гр. Харманли, ръководител на ловна тайфа с. Черна могила, зам. ръководител на " Възраждане – Харманли ".

Дванадесети е Райчо Петков – пенсионер, има професионален опит в строителството, член на " Възраждане – Димитровград ".

На тринадесето място е Тодор Тодоров – развива се в областта на автомобилната индустрия,   зам.- ръководител на  структурата на „ Възраждане “  в Маджарово.

Четиринадесети - Пламен Челебиев –завършил е  „ Стопанско ръководство “, притежател на частен бизнес.

На петнадесето място е Димитър Димитров.  Той  е  бизнесмен, ръководител на " Възраждане – Маджарово ".

На шестнадесето място -  Марияна Иванова – приключила е  „ Счетоводство и надзор “, развива се професионално в областта на застраховането.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР