Днес се проведе анонса на смартфона Horizon Lite, който има

...
Днес се проведе анонса на смартфона Horizon Lite, който има
Коментари Харесай

Echo Horizon Lite – невероятно стилен смартфон от метал

Днес се организира анонса на смарт телефона Horizon Lite, който има екран, без странични рамки, моден железен корпус и доста скромна цена, която недвусмислено ще зарадва купувачите.



Смартфонът Echo Horizon Lite съставлява опростена версия на класическия смарт телефон Horizon . Устройството може да се похвали с 5,7-инчов IPS-екран, с разграничителна дарба 1440 на 720 пиксела (HD+), със съответствие на страните 18:9, 2 GB оперативна памет и 32 GB непрекъсната флаш-памет, процесор MediaTek MT6737, 8-Мегапикселова съществена и 5-Мегапикселова предна камера, слот за инсталиране на mircoSD карта с памет до 128 GB, в това число и поддръжка на две SIM-карти, скенер на пръстови отпечатъци на гърба на капака, както и акумулаторна батерия с потенциал 4000 mah и поддръжка на функционалността за бързо зареждане.



Освен всичко друго, този смарт телефон е получил и USB Type-C конектор, модули Wi-Fi 802.11 n и Bluetooth 4.0, както и обособен 3,5 мм жак за слушалки. Също по този начин, Echo Horizon Lite може да се похвали с извънредно моден корпус от метал и красива текстура, с помощта на която апаратът няма да се изплъзва от ръцете.



Този извънредно моден безрамков смарт телефон от метал, който носи името Echo Horizon Lite , може да се купи единствено за 129 евро. Струва си също да се каже, че за тези пари – това е същинска находка за феновете, търсещи устройства с най-много благоприятни условия на минимална цена. На пазара, моделът ще се предлага в два цвята – мрачно сив и златист.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР