Днес Съветът за сигурност на ООН заседава извънредно по искане

...
Днес Съветът за сигурност на ООН заседава извънредно по искане
Коментари Харесай

Война ли! Посланиците на САЩ и Русия в ООН в страстни целувки помежду си!

Днес Съветът за сигурност на Организация на обединените нации заседава изключително по искане на Русия поради ситуацията в Сирия. На тези съвещания словесните конфликти постоянно са остри и прочувствени, каквато бе на последното полемиката сред Ники Хейли и Василий Небендзя. Но в коридорите ситуацията е много по-различна.

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя описа, че връзките му с американската му колежка в Организация на обединените нации са човешки и естествени. Това се наложи, откакто съветският посланик бе сниман по какъв начин целува посланика на Съединени американски щати Ники Хейли.

Мрежата закипя след видеото, на което двамата дипломати горещо се приветстват преди началото на съвещание в Организация на обединените нации.

Въпреки ескалацията на напрежението сред двете най-силни страни в света – Съединени американски щати и Русия, непрекъснатите представители на въпросните страни Василий Небензя и Ники Хейли се нацелуваха един различен преди среща в организацията.



Дипломатът означи, че той в действителност има положителни връзки с Хейли изрази вяра, че връзките сред Русия и Съединени американски щати ще придобият сходен тип. Отговаряйки на въпроса, по какъв начин той се здрависва с Хейли, Небензя сподели: „ Целуваме се, целуваме се”.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР