Днес, само за часове руската рубла се срина с 41%,

...
Днес, само за часове руската рубла се срина с 41%,
Коментари Харесай

Руската рубла се срина с 41%

Днес, единствено за часове съветската рубла се срина с 41%, достигайки рекордно дъно от 117,82 USD/RUB против щатския $.

Причината за това е нашествието в Украйна и наложените от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Япония тежки наказания против Русия.

При това водачите на страните от Г-7 заплашиха с още по-строги ограничения. Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Англия и Съединени американски щати предизвестиха в взаимно изказване, че ще „ подхващат спомагателни стъпки”, с цел да прибавят към към този момент оповестените наказания, в случай че Русия не приключи дейностите си в Украйна.



Евентуални съветски военни триумфи и "всякаква смяна на статута ", като да вземем за пример анексиране на територия, "няма да бъдат приети ", обгърнаха външните министри от Г-7 в взаимно изказване.

Съединените щати и Европейски Съюз към този момент взеха решение да изключат някои съветски банки от интернационалната система за банкови разплащания SWIFT, което е невиждано. В неделя Япония разгласи, че също ще се причисли към глобата.



Също по този начин всички активи на съветската Централна банка в Съединени американски щати и Европейски Съюз ще бъдат замразени, с цел да бъде блокирано финансирането на войната на Русия против Украйна

Натрупаният отрицателен резултат върху рублата беше отработен при започване на търговията през днешния ден от световните пазари, които не работеха през уикенда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР