Днес (събота) ще бъде слънчево, след обяд над източната половина

...
Днес (събота) ще бъде слънчево, след обяд над източната половина
Коментари Харесай

Какво да очакваме от времето през уикендa

Днес ( събота ) ще бъде слънчево, след обяд над източната половина от страната с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 29 и 34 градуса, в София - към 29 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките.
Над  Черноморието  ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания не се чакат. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 27 - 29 градуса. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.
 
Над  планините  ще бъде слънчево. След обяд над масивите в Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

 

В  неделя  и понеделник ще бъде слънчево, предава Дарик. През първия ден в следобедните часове ще има купеста облачност над планините, без дъжд. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, в неделя краткотрайно от запад-северозапад, през новата седмица - още веднъж с източна съставния елемент.

 

 

Дневните температури в  понеделник  ще доближат 30 - 35 градуса.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР