Днес са насрочени първите заседания на четири комисии към Столичния

...
Днес са насрочени първите заседания на четири комисии към Столичния
Коментари Харесай

След 160 дни безвремие: Четири комисии в СОС започват работа

Днес са планувани първите съвещания на четири комисии към Столичния общински съвет. Преди дни от ГЕРБ припомниха, че " След 160 дни безвремие четири от най-важните комисии стартират работа ". " Повече не можем да отлагаме работата за София! Като ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност разгласих първото съвещание на 20 февруари от 12 часа ", разгласи общинският консултант от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Ваня Тагарева. Тя прикани общинските съветници да поемат отговорност и да стартират да работят в полза на жителите на столицата.
 
Цялостната културна и просветителна политика на града ни е сложена в риск. За това алармира ръководителят на Комисията по просвета, обучение и просвета към СОС Мирослав Боршош: " Знаете ли, че тази година може и да няма София Филм Фест? Свиках Комисията на 20 февруари от 13 часа, с цел да стартираме да подреждаме този хаoс ".
 
" На 20 февруари от 15 часа ще се организира първото съвещание на Комисията по финанси и бюджет към СОС. Повече от три месеца след изборите комисиите най-сетне ще бъдат свикани, имаме доста работа за наваксване – столичани чакат от нас отговорност ", безапелационен бе ръководителят на бюджетната комисия от Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Димитър Вучев.
 
" 160 дни безвремие в Столичния общински съвет завършва – това е виновното политическо държание. Работата за София би трябвало да стартира ", съобщи ръководителят на Комисията по стопанска система, благосъстоятелност и цифрова промяна Прошко Прошков. Комисията ще заседава на 21 февруари от 14 часа. Няколко часа след насрочването на комисиите, регионалният шеф на София Вяра Тодева върна решението на СОС за съставите на комисиите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР