Днес, с полет за Франция, от страната ни бе екстрадиран

...
Днес, с полет за Франция, от страната ни бе екстрадиран
Коментари Харесай

Отървахме се от главорез от ИДИЛ, пратихме го на Франция

Днес, с полет за Франция, от страната ни бе екстрадиран 35-годишен марокански жител. На 13 януари т.г. на ГПУ-Свиленград, след нелегално прекосяване на държавната граница с Турция, българските гранични чиновници задържаха непознат жител, показал се със идентичност на сирийски жител. Той бе настанен в специфичен дом за краткотрайно настаняване на чужденци - Любимец.

В рамките на осъществената инспекция бе открита и доказана самоличността на мъжа – марокански жител, както и че е разгласен от правосъдните управляващи на Мароко за интернационално търсене за арест и екстрадиция за терористична активност, като член на организация ИДИЛ.

След осъществено публично питане и потвърждаване на информацията от мароканските управляващи, идентификация на лицето и постъпило по дипломатическите канали искане за неговата екстрадиция, с решение на Окръжен съд-Хасково е позволена незабавната екстрадиция на мароканския жител по публична молба от 14 февруари т.г. от Апелативния съд на Рабат.

Съгласно реализирана договореност сред българските и мароканските управляващи, през днешния ден чиновници на Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ и Групово дело „ Охрана” при Министерство на правораздаването направиха изгонването му от България.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР