Днес с Божията помощ спечелихме. Това бяха първите думи на

...
Днес с Божията помощ спечелихме. Това бяха първите думи на
Коментари Харесай

Константин Папазов: Днес с Божията помощ спечелихме

" Днес с Божията помощ спечелихме. Това бяха първите думи на треньора на " Левски Лукойл " Константин Папазов след успеха над " Балкан " с 86:85 точки и извоюваната купа в Националната баскетболна лига.

" Съперникът изпусна два удара под коша, тъй като всички ние се бяхме изправили против злото и омразата. В продължение на пет месеца всички, като се изключи няколко клуба, само че три от главните клуба от самото начало сееха ненавист и злоба към нас и всичко това, което те вършиха, Господ им го върна. Защото, в случай че в три мача ние бяхме по-добрият тим, то през днешния ден " Балкан " игра на гребена на страстта, имаше един приказен Захариев, само че видяхте един необикновен " Левски ", който се върна от минус 15 точки и когато най-после ориста беше в ръцете на Господ, Той си сподели тежката дума ", съобщи Папазов след триумфа.
" Балкан " изпусна успеха в края, " Левски Лукойл " е първенец "Сините " завоюваха с 3:1 финалната серия в баскетболния ни шампионат Снимка: Lap.bg
" Няма по какъв начин с толкоз ненавист против нас, Той да не ни помогне. Това е истината. Съжалявам, че и всички вие станахте неволни участници в тази ненавист, само че това са обстоятелствата. Чухме всевъзможни неща и даже на господин Голомеев ще отговоря - няма такава на света като синята обич. Тези хора избавиха тима 2015 година, това е тимът на сърцето им и това е тимът, който носи купите на " Левски ". Който, където желае да се припознава, няма значение. Ние не сме правили банкрути, ние единствено сме създали нещо, с цел да го има баскетбола в София "

" Искам да благодаря на ужасно доста хора, само че в този момент надали ще мога да се съсредоточвам. Благодаря на всички, които дочакаха своя момент. Мога да кажа, че работих с тим, в който всички играчи преглътнаха егото си и в този момент желая да отбележите, че това е тимът на " Лукойл " и съм уверен, че това е най-сладката купа за господин Златев, както съм уверен и че тази купа е купата, извоювана с най-вече български минути ", добави Папазов.

Снимка: Lap.bg

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР