Днес руският президент Путин призна, че не е в състояние

...
Днес руският президент Путин призна, че не е в състояние
Коментари Харесай

Гл. редактор на украинския сайт Цензор НЕТ: Трябва да победим, да не позволим на Русия да ни унищожи

Днес съветският президент Путин призна, че не е в положение да си върне контрола над Украйна. И по тази причина той в действителност разгласи война на Украйна.В продължение на 8 години Русия е казвала във всички договаряния и във всички съдилища, че не е страна в „ гражданския спор “ и се е борила без шеврони. Но през днешния ден Русия публично призна, че в Донбас води война точно съветската войска и че работи като агресор и в този момент би трябвало да носи отговорност за следствията от експанзията.

От 8 години Русия въздейства на Украйна от вътрешната страна посредством политическо, осведомително, културно, икономическо, финансово, газово и корупционно влияние. А през днешния ден към този момент Русия реши да въздейства единствено посредством война, тъй като към момента има въздействие от вътрешната страна, само че то към този момент работи зле.

В продължение на 8 години управлението на Украйна се пробва да откри способи за компромис с Русия. И ето по какъв начин компромисите се оказаха клопката, окопът на войната сред нас и тях, и би трябвало да вземем решение и да действаме.

От 8 години Русия приказва за „ приятелски народ “, за „ връщане на връзките “ и мнозина се опитваха да бъдат другарски настроени към Русия. Но през днешния ден Русия трансформира себе си във зложелател за всички украинци и който не признава това е изменник, застанал на страната на окупаторите.

Осем години се колебаехме дали ще успеем да спечелим войната. И през днешния ден целият народ разбра: имаме общата орис да победим, и да не позволим да бъдем унищожени.

Слава на Украйна!

Юрий Бутусов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР