Днес RENAULT разпространи първите официални снимки, видео и информация за

...
Днес RENAULT разпространи първите официални снимки, видео и информация за
Коментари Харесай

Това е новото RENAULT ESPACE

Днес RENAULT популяризира първите публични фотоси, видео и информация за новото потомство на емблемата си ESPACE, което ще бъде стартирано на пазара във версия с пет и седем седалки.

" Espace стартира гражданска война, сложи началото на визия за бъдещето и в никакъв случай не е спирал да се трансформира с времето ", анонсират от Renault. " Той остана правилен на ДНК-то си като 5- или 7-местен транспортьор на дълги дистанции и към момента е най-просторният модел в гамата на Renault ".

В същото време, от Renault показват, че новият ESPACE, който ще бъде разполагаем за поръчка от пролетта на тази година, е по-малък като външни габарити и с 215 кг по-лек от своя предходник, като идва с изцяло хибридната система за задвижване E-Tech с оптималната мощ от 200 конски сили. Показанията за разхода на гориво са на равнище от 4.6 литра на 100 километра, а автономността е до 1100 километра.

Разработеният въз основата на платформата CMF-CD автомобил ще бъде стартиран на пазара с 32 системи за подкрепяне на ръководството и повишение на сигурността, адаптивната система MULTI-SENSE, технологията 4CONTROL Advanced за ръководство на четирите колела и други.



Основен акцент при новото RENAULT ESPACE е внушителният му , за който от компанията споделят, че е най-големият сега на пазара. Той е с обща повърхност от над 1 квадратен метър, като дължината му е 1.33 метра, а ширината е 84 сантиметра, и се простира и върху трите реда седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР