Днес разговарях с филмови разпространители и собственици на киносалони... Според

...
Днес разговарях с филмови разпространители и собственици на киносалони... Според
Коментари Харесай

Виктор Божинов: Аматьори унищожават българското кино

Днес разговарях с кино разпространители и притежатели на киносалони... Според тях, излизането на поредност от аматьорски, частни български игрални филми с извънредно ниско качество, направени от амбициозни самозванци, провокира разумна реакция у редовите фенове. Те просто не желаят да гледат аматьорски заглавия и изрично отхвърлят да гледат повече българско кино в киносалон! Това написа в обществените мрежи режисьорът на " Възвишение " Виктор Божинов.

Тъжно, само че това е закономерна реакция след всички безумия! 

Причината е изкривената визия, че феновете са генерално тъпи и желаят единствено да се хилят на простотии, не, че няма и такива!

Тези заглавия получават виза за киноразпространение от комисия от потенциали!

От персонален опит знам, че е цялостно с умни и интелигенти хора, които са подготвени и желаят да гледат бг филми без да се срамят!

Има и доста други отрицателни процеси, особенно при кандидатстване за финансова поддръжка за разпространяване! Положителни резултати не интересуват никой, тъй като приходите са обезпечени! 

С две думи... когато има доста пари за разпределяне, процесите стават с противоположна стойност. Важното е да има оборотност!

Не мога да си мълча, когато българското киното бива унищожено поради суетност, лакомия и егоцентризъм! Колегите всеобщо си мълчат тъй като им е комфортно или желаят да са комфортни бенефициери на държавна помощ! Разбирането за световните процеси и благоприятни условия на българският кино пазар са тера инкогнита и всеки има просто пояснение - опрощение!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР