Днес публикувам изводите на консултант, които довеждат до отказ Йордания

...
Днес публикувам изводите на консултант, които довеждат до отказ Йордания
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Ето защо Йордания се отказа от реакторите за АЕЦ Белене

Днес обявявам изводите на съветник, които довеждат до отвод Йордания да закупи реакторите създадени за АЕЦ “Белене”.

Това разяснява във " Facebook " Стефан Гамизов.

Самите заключения са унищожителни и демонстрират цялата занемареност и рецидивираща безочливост на държавното управление на Борисов, тъй като ясно демонстрират за каква нуклеарна технология е ставало дума и става към момента, като и че проведената престъпност в енергетиката закриляна до преди часове преди да стартират уволненията в българските служби за сигурност, настойчиво е правила закононарушения против Републиката в опит да построи механически и стопански непригодна нуклеарна централа отхвърлена като планов дизай (AES-92) от самите руснаци и сменена с различен (AES-2006).

Четете деликатно документа на британски! Сега обявявам на български единствено изводите. В британската част има неща, които не може да не са се знаели от хората взимащи решени в България, с изключение на корупцията за стотици милиони да ги е довела до цялостна загуба на съответно психическо положение.

Всичко това приказва за закононарушения против Републиката, занемареност в невиждани размери и съществуването на проведена престъпност по времето на държавното управление на Борисов настояща в органите на ръководство на страната и службите за сигурност, която в устрема си за престъпно обогатяване е заплашила самото битие на страната обременявайки я извънредно и смъртоносно с механически и стопански непригодна нуклеарна технология.

Българският текст не е преведен от мен и не е механически съвършен, само че излиза наяве защо става дума - държах на достоверността от източника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР