Днес продължават и преговорите за съставяне на правителство между експертите

...
Днес продължават и преговорите за съставяне на правителство между експертите
Коментари Харесай

Ива Митева: Днес започват разговори на експертно ниво в сектор правосъдие

Днес не престават и договарянията за сформиране на държавно управление сред специалистите на " ИТН " и на другите четири партии.е.

В Народното събрание се събра комисията по правилника. Преди съвещанието информацията за идните договаряния е нищожна. Но през днешния ден следобяд ще се водят диалози на експертно равнище в бранш " Правосъдие ". Това разгласи пред bTV ръководителят на Народното събрание Ива Митева.

„ Следите процеса по от близко към момента не е връчен проучвателния мандат. Нека президента да го връчи имаме срещи по секторна политика по скоро за правораздаване само че нищо не знам в детайли и аз - разговаряйте с управлението на партията “, сподели Ива Митева.

" Ние сигурно ще имаме лични промени. За нас е значим парламентарният надзор, за нас е значимо да се финансира на ярко експертизата на народните представители ", сподели Мария Капон, ИБГНИ.

" Ние си държим на правилника от 44-то Народно заседание и да останат процедурите, които подсигуряват позицията на опозицията на трибуната. Те оставиха устав монумент на нелепостта в 45-ото Народно заседание да си го оправят ", сподели Анна Александрова, ГЕРБ.

" Демократична България ще упорства за две съществени неща - процеса на рационализация. Предвиди се в 45 Народно събрание до се комуникира с електронни подписи и за едно по рационални гаранции за по-качествен законодателен развой и основаване на Комисия за нововъведения и електронно ръководство ", съобщи Надежда Йорданова, „ Демократична България “.

„ Ние не участваме в договарянията, казахме каквото имахме да кажем “, разяснява Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

С четири партии организираха диалози спечелилите на парламентарните избори от " ИТН " в края на предходната седмица. След " Демократична България ", Българска социалистическа партия и " Изправи се БГ! Ние идваме! ", диалогът с Движение за права и свободи в неделя беше финален.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР