Днес продължаваме разглеждането на данъчните закони. Следващата седмица се очаква

...
Днес продължаваме разглеждането на данъчните закони. Следващата седмица се очаква
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Нямa как държавният бюджет да стане жертва на един директор на болница

Днес продължаваме разглеждането на данъчните закони. Следващата седмица се чака приемането на дребния кна огромния бюджет. Това съобщи пред бТВ Венко Събрутев от ПП-ДБ.

" Нямa по какъв начин държавният бюджет да стане жертва на един шеф на болница, за която има ясни доказателства, че има злоупотреби. Може ли бъдещето на всички нас да е пленник на ползите на една или друга политическа партия ", сподели депутатът във връзка абсурда с " Пирогов ". 

Държавният бюджет са политиките на хората и качеството на живот, разяснява той.

" За шефа на " Пирогов " има решение, има одитен отчет, нарушавания, имаме здравен министър. За мен този проблем не съществува. "

Напомни, че Радев също е спрял по времето на служебните кабинети бюджета: " И виждате къде е той - рекордно невисок рейтинг. Т.е за нито една политическа партия не е имала плюсове от прекъсването на бюджета. "

Имам единствено една забележка към здравния министър, че направи одит единствено на една болница. Защо не " Майчин дом "? Защо не се направи повсеместен одит на здравната система, пита депутатът от " Промяната ".

Отношенията ни с ГЕРБ са сложни, комплицирани, от време на време невъзможни. Виждаме огромни напъни от страна на Движение за права и свободи да ги вкарат във властта. Знаем, че за ГЕРБ Движение за права и свободи са като Демократична България за Политическа партия - натурален сътрудник. Движение за права и свободи не взе участие във властта - парадокси е да ръководят 1/3 от регулаторите, разкри той.

ПП-ДБ влезе в една неестествена некоалиция - желаеме единствено да осъществим управническата ни стратегия, разяснява Сабрутев.

Според него Народното събрание верифицира корупционни практики за половин милиард. Той разяснява, че " Възраждане " гласоподават единствено по сигнал на ГЕРБ, завърши Венко Сабрутев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР