Днес присъстваме на третия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов"

...
Днес присъстваме на третия вот на недоверие срещу кабинета "Борисов"
Коментари Харесай

Цветанов: Благодаря на БСП, че за първи път внесоха вот за намерения

Днес присъстваме на третия избор на съмнение против кабинета "Борисов " 3. Българска социалистическа партия по този начин и не дадоха опция при дебатите и за трите вота.

Това сподели от трибуната на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на дебатите за вота на съмнение на тематика опазване на здравето, импортиран от Българска социалистическа партия. "Тук в Народното събрание взехме решение да задължим Министерството на здравеопазването да изготви модели за промяна в опазването на здравето. Можем да поздравим министър Кирил Ананиев, че съблюдава периода и моделите бяха показани. Несериозно е от Българска социалистическа партия да настояват, че не е имало разискване на здравните модели. В тях участваха и представители на Българска социалистическа партия ", разкри Цветанов.

"Днес още веднъж нямаше смислени диспути. Темата опазване на здравето не е на нито една политическа мощ. Всички би трябвало да поддържаме положителните и рационални оферти. Благодарим на Българска социалистическа партия, че за първи път внесох избор на съмнение за планове. След малко Кирил Ананиев ще направи изявление и най-вероятно ще изясни за моделите и по какъв начин се търси консенсус. Благодаря на Българска социалистическа партия, че през днешния ден са на работа и дружно се опитваме да вземем някакви решения, а не са някъде, където никой не може да им търси отговорност какво приказват. Мястото ви е тук и тук гласоподавателите могат да схванат какво тъкмо вършиме и да ви държат отговорност ", приключи Цветанов.

В отговор на изявлението Таско Ерменков от Българска социалистическа партия взе думата и разгласи, че: "Вие очевидно нищо не сте разбрали от нашите претекстовете. Тук противопоставяме две визии за опазването на здравето в България. ГЕРБ си отиват и нищо не може да ви помогне ", на което Цветанов отговори: "Според мен на избори се взема решение кой си потегля и кой остава. Вие не оферирате никаква опция през последните години и хората виждат това доста добре. Ние имаме систематичен метод и обсъждаме всяко едно предложение. Никога не падаме до вашето равнище, което и през днешния ден демонстрирахте в пленарна зала. Избирателите виждат и схващат доста добре това. Това е повода да гласоподават доверие на ГЕРБ ", безапелационен беше Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР