Днес президентът на клуба Александър Иванов, старши треньорът на отбора

...
Днес президентът на клуба Александър Иванов, старши треньорът на отбора
Коментари Харесай

Пресконференция на ВК Хебър, избран за отбор на месеца

Днес президентът на клуба Александър Иванов, старши треньорът на тима Камило Плачи, асистент.треньорът Ангел Кошеджийски и разпределителят Добромир Димитров получиха особено направения плакет за тим на октомври от компанията „ Burnit SunSystem ”.  От 2019 година насам това е седма такава премия във витрината на Хебър Пз. 

Волейболните шампиони  – носители и на Суперкупата на страната, които за втора поредна година се класираха  и  за групите на Шампионската лига,  оглавиха обичайна анкета на пресклуб България измежду спортните редакции за предишния месец с 13 гласа. Само един глас по-малко остави на втората позиция националния тим по бокс за дами, които станаха трети отборно на Европейското състезание в Будва, Черна гора, с 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов орден.

Президентът на ВК Хебър благодари за признанието на медиите и премията, която ознаменува постоянно достиженията на тима в сезона. Той поздрави и надарените състезателки по бокс, които заслужават удивление. „ Много съм благополучен от тази премия “, сподели К. Плачи и си пожела след месец още веднъж да бъде в залата на пресклуба по подобен мотив. Италианският експерт също изрази възторженостти към девойките на кръга, които популяризират България.  „ Щастие е да получиш тази премия “, показа и Добромир Димитров.

След церемонията Камило Плачи разкри страстите си, свързани със Световното състезание по футбол в Катар.  “Италия има прелестни тимове, условия за футбол, само че все пак към този момент повторно не взе участие в Световното състезание. Това демонстрира, че не постоянно спортът е математика “, заключи волейболният познавач. 

“Опитът може да ти помогне, само че да не стигнеш до успеха ”. Така старши треньорът на Хебър разяснява загубата на първенците против младия тим на Левски в шампионата на efbet Супер Волей.   “Да, млад тим е, само че игра доста по-добре от нас ”, заключи Камило Плачи.

Той се надява Хебър да продължи с  добрата си  игра в група В на Шампионската лига, по този начин както го направи против Берлин РВ и полския Заверче, макар че загуби тези мачове. „ Надявам се, че играейки добре, ще пристигна и първата победа “, показа авторитетният треньор преди срещата идната седмица в сряда с  турския Халкбанк в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик. Плачи акцентира, че 7 години е упражнявал Халкбанк, само че през днешния ден това е напълно различен тим.  “Всички в групата са мощни, само че Заверче е малко по-добър от другите три тима ”, разяснява още италианецът.    

“Нашата цел беше Шампионската лига, не победа непременно ”, напомни президентът Ал. Иванов.

Плачи се оплака, че от 4 години, откогато тренира Хебър, в никакъв случай до момента не е имало толкоз контузени играчи. Медицинският щаб работи доста добре, само че е належащо повече време, с цел да се върнат  те в игра пълноценно. Ако месец и половина не си играл, ти би трябвало отново месец и половина да се върнеш в игра на 100 %, посочи Плачи.         
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР