Днес предстои едно от най-важните събития в британското кралско семейство

...
Днес предстои едно от най-важните събития в британското кралско семейство
Коментари Харесай

Кръщенето на принц Луи и трите важни кралски традиции

Днес следва едно от най-важните събития в английското кралско семейство за годината - кръщенето на принц Луи. Останаха единствено часове до празника и към този момент нямаме самообладание да забележим втората обществена изява на най-малкия правоприемник на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Кръщенето ще се състои в двореца " Сейнт Джеймс " в Лондон, което е доста особено място за семейството. Преди сватбата си с Хари Меган е сменила вярата си там, а преди този момент принц Джордж беше кръстен на същото място. А ето кои са кралските обичаи, които Кейт и Уилям ще спазят по-късно през днешния ден:

Големият позлатен съд, в който се прави пречистването на бебето, е еднакъв за всички членове на фамилията от 178 години насам. Дизайнът му е основан от принц Албърт през 1840 година Съдът е бляскав и извънредно хубав с окраски под формата на листа, а в основата има два ангела. Той е част от скъпоценната сбирка на кралица Елизабет II.

Един от най-важните съставни елементи в кръщенето е водата, която е пречистена и донесена от река Йордан. Това е една от дългоспазваните кралски обичаи.

Кейт и Уилям ще продължат още един фамилен бит - да превозят принц Луи към храма с ретро количка, която е благосъстоятелност на семейството от десетки години.

А в този момент остана единствено да чакаме търпеливо самото събитие и фотосите към него, с цел да забележим какъв брой е пораснал най-малкият правоприемник на английското кралско семейство. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР