Днес преди обяд все още на места в низините и

...
Днес преди обяд все още на места в низините и
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето днес

Днес преди обяд към момента тук-там в низините и равнините ще има мъгла, а денем над Източна България ще има и нараствания на облачността, само че дъжд е малко евентуален. От север-североизток, с до сдържан вятър, за малко ще проникне по-студен въздух, съобщи Христо Христов, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни региони до 17° в югозападните, в София - 11°-12°. Атмосферното налягане ще бъде доста по-високо от междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.
Над Черноморието ще има забележителна облачност, а преди обяд тук-там и понижена видимост. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 8°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР