Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се

...
Днес преди обяд видимостта ще се подобри, мъглата ще се
Коментари Харесай

Слънце и разкъсана облачност ни очакват днес

Днес преди обяд видимостта ще се усъвършенства, мъглата ще се разсее и над страната ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен, вятър от запад. Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 16 градуса, в София - към 14 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимални температури на въздуха: 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - 10 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.
Във вторник и сряда ще остане относително топло с минимални температури сред 3 и 8 градуса и оптимални през първия ден сред 10 и 15 градуса, през втория - с 2-3 градуса по-високи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР