Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. Около и след
Коментари Харесай

Слънце преди обяд, следобед облаци и дъжд

Днес преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания, на повече места в планинските региони. Ще духа до сдържан северен вятър, в Дунавската низина от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 23° и 28°, в София - към 23°.

По Черноморието преди обяд облачността ще е раздрана, а след обяд - най-вече забележителна и тук-там ще има валежи от дъжд, в обособени региони е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максимални температури ще са към 25 - 27°. Температурата на морската вода е 24 - 26°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините облачността ще е променлива, най-вече забележителна. На места основно в следобедните часове ще превали. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Температурите ще стартират да се покачват и оптималната на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.

През новата седмица ще доминира слънчево време. По-значителна купеста облачност ще има през първите дни след обяд и до среднощ над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места там е допустимо да превали временен дъжд. Температурите ще се покачват и към петък оптималните в низините ще доближават и надвишават 35°.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР