Днес преди обяд ще има предимно значителна ниска облачност, която

...
Днес преди обяд ще има предимно значителна ниска облачност, която
Коментари Харесай

Ниска облачност, вятърът отслабва

Днес преди обяд ще има най-вече забележителна ниска облачност, която в следобедните часове ще се раздира и понижава. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българска академия на науките.
Вятърът малко ще отслабне, ще бъде сдържан от северозапад. Минималните температури ще са най-вече сред минус 6° и минус 1°, оптималните - сред 1° и 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, с по-значителни нараствания на облачността основно след обяд по северното крайбрежие. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 3° - 4°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 7° - 8°.

Над планините ще доминира слънчево време, по-значителна ще бъде облачността основно преди обяд в ниските елементи. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 3°, на 2000 метра - към минус 9°. Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от междинното за месеца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР