Днес преди обяд над Югозападна България ще преобладава слънчево време,

...
Днес преди обяд над Югозападна България ще преобладава слънчево време,
Коментари Харесай

Днес предимо облачно на места с валежи. Максималните температури ще са между 10° и 15°

Днес преди обяд над Югозападна България ще доминира слънчево време, до момента в който над останалата по-голяма част от страната към момента ще е най-вече облачно, тук-там в низините и равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще продължи да понижава, само че над североизточните и планинските региони ще се задържи забележителна и на обособени места там ще превали. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 13°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, тук-там основно в следобедните часове с валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Повече слънце ще има преди обяд над масивите от Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 m ще е към 8°, на 2000 m - към 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, над южните региони до най-вече слънчево време. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 58 мин. и залязва в 18 ч. и 19 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 20 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 33 мин. и залязва в 10 ч. и 21 мин. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР