Днес пред Районния съд в Пловдив се изправи 20-годишната Рангелина

...
Днес пред Районния съд в Пловдив се изправи 20-годишната Рангелина
Коментари Харесай

Това е виртуозната рекетьорка Рангелина прибрала 40 000 лева от мъж, който уж я бил изнасилил

Днес пред Районния съд в Пловдив се изправи 20-годишната Рангелина Ненчева, която е упрекната, че е рекетирала Чавдар Чаушев - Чавдата да ѝ даде 20 бона, като го е заплашвала, че ще бъде пребит, както и че ще го съдят за обезчестяване, оповестява trafficnews.bg.

Според обвинителния акт Ненчева не е работила сама, като в процеса по изнудване се е присъединил е рецидивистът Владимир Кръстев
.
Престъплението, за което е подсъдима Ненчева прави при започване на 2017 година, 3 месеца преди да навърши пълноправие. Въпреки това на девойката е взета мярка неотклонение и са повдигнати обвинявания, които плануват затвор от 2 до 8 години и парична санкция до 5000 лв..

Ако бъде приета за отговорна обаче наказването ѝ ще бъде понижено до 3 години отнемане от независимост точно поради нежната възраст.

За през днешния ден беше планувано разпоредително съвещание по делото, но ръководителя на правосъдния състав Иван Бекяров не даде ход на делото, защото юристът на вторият обвинен Владимир Кръстев бе декларирал, че е в отпуск, а самият Кръстев също не се яви в залата.

Той не е бил открит от призовкарите, като за задачата ще бъде поискана информация в Национална следствена работа, с цел да се обясни дали Кръстев е в някой от арестите или пандизите в страната.

Самият той е упрекнат в изискванията на рисков рецидив, защото е рекетирал Чавдата след осъществяване на тежко съзнателно закононарушение.

Според държавното обвиняване Кръстев в заставил посредством машинация и закани Чавдата да подпише пълномощие за автомобила му "Ауди А6 ", който по-късно обвинения дава в залог. Причинетите вреди са лихви от 21 хиляди лв..

Рекетът още веднъж бил върху тезата за обезчестяване, като Кръстев убеждавал Чавдата, че трети човек е платил 10 бона да "потули случая ", с цел да не бъде упрекнат и съден за обезчестяване.

Измамата обаче не свършила там. Кръстев излъгал Чавдата, че дължи още 10 бона на въпросния трети "избавител ", като и че с мотоциклета на Чавдата „ Кавазаки Нинджа “ е осъществено закононарушение и би трябвало бързо да се продаде.

Освен в арестите Кръстев ще бъде тестван и в регистрите на граничен надзор, с цел да се обясни дали не е напуснал страната. Ще бъдат изисквани и възможни контракти с мобилни оператори, с цел да се открие негов контакт. Ако не бъде открит след тези процедури, Владимир ще бъде издирван при майка му Анка.

Според данните изнесени досега двамата обвинени са предизвикали имотна вреда от към 40 хиляди лв. на Чавдар Чаушев посредством рекета с неистини, операции и закани.

Предстои делото да стартира на 30 септември, стига и двамата обвинени да дойдат в залата. Съдия Бекяров категорично предизвести Ненчева, че ще бъде доведена наложително и мярката ѝ за неотклонение ще бъда променена, при положение, че не се появи идващият път в съда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР