Днес пред "ПИК ТВ" бившият евродепутат Николай Бареков коментира издънките

...
Днес пред "ПИК ТВ" бившият евродепутат Николай Бареков коментира издънките
Коментари Харесай

Бареков пред ПИК: ДПС има няколко министри в това правителство и всичките са маскирани като патриоти! Това е най-отвратителната и омерзителна кампания, на която съм присъствал!

Днес пред "ПИК ТВ " някогашният евродепутат Николай Бареков разяснява издънките в предизборните акции на партиите претенденти за членове на идващия Европейски парламент.

По мотив днешния празник - деня на българската книжовност и просвета, Бареков съобщи, че няма славянска нация и книжовност, има кирилица и до момента в който руснаци и македонци се вършат на ударени, кои са светите братя Кирил и Методи и умерено можем да кажем, че нашите братя руснаци пишат на български.

"Факт е, че откогато Мария Габриел зае поста на еврокомисар, в пъти скочиха подправените вести в Европа. Аз направих няколко дебата по отношение на подправените вести и в България и в Брюксел. Истината е, че ние сме заляти от подправени вести и на тези избори. ", разяснява Бареков.

Запитан с какво би сравнил акцията, Бареков отсече, че за него това е най-отвратителната и омерзителна акция, на която е участвал. „ Гнусна, акция без никакви хрумвания, с компромати, доста малко позитивизъм. Само домошарски и битови тематики, като най-после стигнаха със зайчарници “, добави Бареков.

Той напомни, че акцията е тръгнала от пакета „ Мобилност “ и стигнала до „ Апартамент гейт “. Кампанията пък по думите е била превърната в кочина точно от Корнелия Нинова и Елена Йончева.

„ Йончева е функционално необразован публицист, тя не чете, не познава, лъже и маже. Последната неистина е, че е закупила техника за 700 хиляди лв. и е снимала в Сирия. Бил съм към Сирия, специализирал съм в CNN, Йончева не е ходила там. Радвам се, че хората от ТВ7 стартират да приказват и споделят, кой прати Йончева в малкия екран. Йончева няма по какъв начин да снима с техника за 700 хиляди лв. в Сирия “, разяснява Бареков.

Той бе безапелационен, че със средствата, с които Йончева твърди, че е купила техника, е можело всяко българско дете до 4-и клас да бъде оборудвано с таблет.

„ На фона на Бойко Борисов, Елена Йончева и Корнелия Нинова овиснаха като прани гащи на стобор “, пошегува се водачът на "Презареди България ".

Във връзка с информация, предоставена от ПИК, че Елена Йончева има възбрана да влиза в Украйна, а бащата на претендент евродепутатката, както и бащата на Иво Христов са фрагменти на Разузнавателно управление на Министерството на нар и ГРУ, Бареков съобщи, че в листата на Българска социалистическа партия има и други сътрудници на Държавна сигурност, като Румен Гечев, който е банкрутирал страната. „ След като няма лустрация всеки може да се кандидатира за европарламента “, добави Бареков.

Според прогнозите на някогашния евродепутат, още в първите дни след влизането й в Екологичен потенциал, Йончева ще бъде със свален имунитет и даже и Станишев и ПЕС няма да може да я опази, тъй като в тази парламентарна група няма по какъв начин да попада човек, който има обвиняване за пране на пари. Бареков показа мнение, че опозицията в Българска социалистическа партия "точи ножа " на Корнелия Нинова и още в неделя вечерта ще й бъде поискана оставка.

"Трябва да си доста огромен негодник, с цел да имаш два пъти неповторимия късмет да победиш падналия в нокдаун Борисов и ГЕРБ и да загубиш и двата избора. ", разяснява Бареков.

„ За мен Нинова и Българска социалистическа партия в този си тип са огромен проблем, тъй като правят една идеологическа замяна на българското общество. Госпожа Нинова се опита да изкара, че Българска социалистическа партия е консервативна партия около Истанбулската спогодба.

"Това е неуместно! Партия, която е виновна за избиването на стотици хиляди българи по време на междуособнически и цивилен войни в България, за жалост случили се през последното столетие не може да бъде консервативна. ", отсече Бареков.

"Това е изменничество по отношение на генетичния код на Българска социалистическа партия. Те са социалисти и либерали. Покрай господин Станишев станаха неолиберали и соросоиди. Да изкара Българска социалистическа партия консервативна партия, това значи, че Нинова или е малоумна или е елементарна. Може би откакто идва от Съюз на демократичните сили, евентуално желае да трансформира Българска социалистическа партия в консервативна партия, само че това няма по какъв начин да стане “, заключи гостът.

Бареков съобщи, че Корнелия Нинова няма разбиране от консерватизъм. Консерватизмът е основан на обичайни фамилни полезности и най- към този момент ниски налози и високи приходи. Точно противоположното на това, за което се бори водачът на БСП- Нинова.

Във връзка с данните, предоставени от социологическите организации, съгласно които ГЕРБ води много безапелационно на идните избори, Бареков разяснява, че повода за това е, че Българска социалистическа партия тотално са се провалили в тази акция. Позитивният избор за ГЕРБ идва от там, че Борисов поде самодейност с разкриване на фабрики, които се оказа, че са открити преди 20 години в действителност.

"Борисов скри Цветанов, одобри още две, три оставки, като основната беше тази на Порожанов и най-после социолозите вдянаха, че в действителност Борисов е толкоз на напън сега, че за първи път ГЕРБ няма да прелива резултат на други партии. ", продължи Бареков.

Според водачът на "Презареди България " Ангел Джамбазки е спазарен от Борисов за ЕНП, макар, че мъчно ще одобряват Джамбазки в ЕНП. Поради тази причина министър председателят Борисов похвали преди броени дни Ангел Джамбазки и го окачестви като обичания му политик. С това обаче Борисов погреба Джамбазки и затвърди всеобщото мнение, че Джамбазки е просто патерица на ГЕРБ.

Гостът в студиото съобщи, че се отхвърля от политиката, ще се запише на трудовата борса и е отворен за предложения да работи като преподавател. Той е лингвист и даде обещание, че ще обезпечи по един таблет на всеки възпитаник от класа, който му бъде поверен. Бившият евродепутат показа, че е получил оферта за работа като консултант на Малдивите, само че е отказал поради фамилията си.

Бареков показа своята прогноза, че ГЕРБ ще завоюва евроизборите, Движение за права и свободи ще бъдат твърдо на трето място, като чака омерзително ниска изборна интензивност. Лидерът на "Презареди България " прикани и партийката на Иво Прокопиев да се явява за последно на избори и да спре да хвърля милиони левове за избори, които губи постоянно.

В умозаключение водачът на "Презареди България " прикани феновете на 26 май да гласоподават с бюлетина номер 26 с лидер на листата Димитър Байрактаров. Заедно против статуквото и политическата мафия!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР