Днес посланикът на Индия Н. Пр. Санджай Рана посети Русенския

...
Днес посланикът на Индия Н. Пр. Санджай Рана посети Русенския
Коментари Харесай

Индийският посланик посети Русенския университет, договаря се сътрудничество

Днес посланикът на Индия Н. Пр. Санджай Рана посети Русенския университет „ Ангел Кънчев "

Той беше посрещнат от заместител – ректорът по образователната работа – проф. доктор Пламен Кангалов, заместител – ректорът по развиване, съгласуваност и продължаващо образование - проф. доктор Пламен Даскалов, шефът на дирекция „ Чуждестранни студенти " – проф. доктор Красимир Мартев и проф. доктор Юлияна Попова – координатор институционални връзки.

Проф. Кангалов описа за необятното интернационално съдействие на Русенския университет с университети от разнообразни точки на Европа и света. Бяха разисквани благоприятни условия за съдействие с университети в Индия. Към момента в Русенската Алма Матер се образоват към 20 студенти от Индия.

„ Щастлив съм да науча, че вършиме толкоз доста за акомодацията на задграничните студенти в България и вашия университет ", означи Н.Пр. Санджай Рана, откакто се срещна с тях по време на образователните им занятия. Ректорското управление насочи покана към него за присъединяване във фестивала на задграничните студенти през месец май в Русенския университет, когато ще изнесе и лекция пред академичната общественост за образованието в Индия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР