Днес Porsche обяви, че на 16 ноември, по време на

...
Днес Porsche обяви, че на 16 ноември, по време на
Коментари Харесай

Porsche потвърди 911 Dakar. Показва го след седмица

Днес Porsche разгласи, че на 16 ноември, по време на интернационалното ревю в Лос Анджелис, ще покаже пред света една нова и доста специфична версия на емблемата си 911, а точно 911 Dakar.

От Porsche разказват 911 Dakar като първата в света двуврата спортна кола, която предлага и извънредно пътно държание в офроуд условия, и допълват, че все още с прототипи на автомобила са изминати повече от 10 000 километра в разнообразни като терен и атмосферни условия параметри.

" Знаех какво може да направи 911 на пътя ", разяснява Ромейн Дюма, фабричен водач на Porsche. " Но съм безусловно учуден от това какъв брой добре се показва колата на черен път ".

" Колата е необикновено приятна за каране ", споделя рали легендата Валтер Рьол, тествал колата на сняг и лед в Швеция. " Всичко действа толкоз точно и умерено. Никой клиент на Porsche няма да повярва всички тези неща, които могат да бъдат направени с тази кола, преди да са я карали самите те ".

" 911 Dakar предлага преобладаващо показване даже в пустинята ", споделя Франк Мозер, вицепрезидент на моделната линия 911/718, след тестванията на автомобила в Дубай и Мароко при температури от до 45 градуса и 50-метрови пясъчни дюни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР