Днес Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия проведе

...
Днес Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия проведе
Коментари Харесай

Политбюро на ЦК на ККП проведе заседание, на което бе изтъкната важността от висококачественото развитие на страната

Днес Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия организира съвещание, в което взе присъединяване и генералният секретар Си Дзинпин.

На него беше очебийно, че актуалната 2024-та се навършват 75 години от основаването на Китайската национална република и тя е основна за осъществяване на задачите и дилемите от 14-ия петгодишен проект за социално-икономическо развиване. Необходимо е страната да се концентрира върху поощряване на модернизацията в китайски жанр, да осъществя предпочитаните задания за висококачествено развиване, да задълбочи промяната и отварянето, да обезпечи осъществяването на основните цели, сложени от Централната работна конференция по икономическите въпроси, тъй че да бъде реализирано дейно качествено усъвършенстване и рационален количествен напредък.

На съвещанието на Политбюро бе посочено също, че е належащо да се утвърди концепцията за политика, насочена към богатството на хората, да се увеличи благосъстоянието на китайските жители и се подсигурява обществената правдивост.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР